Wist u dat u jaarlijks veel geld laat liggen, doordat u teveel geld betaalt voor uw verzekeringspakket!

Als klant van Administratiekantoor Jef Uittenbogaard heeft u misschien ervaring opgedaan met onze dienstverlening.

Wij krijgen regelmatig vragen van klanten welke verzekeringen zij nodig hebben, een passend antwoord kunnen we daar niet op geven omdat we hier niet in gespecialiseerd zijn. Sinds enige tijd hebben wij daarom een samenwerkingsverband met Baar Advies.

Baar Advies is een onafhankelijk advieskantoor en gespecialiseerd op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Doordat Baar Advies bij alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland voor u kunt vergelijken en bemiddelen, kunnen wij u het volgende aanbod doen.
Baar Advies heeft bij een aantal maatschappijen een exclusieve korting op de premie bedongen wat in de praktijk betekent dat er op uw verzekeringspakket (zowel zakelijk als privé), minimaal 10% structureel bespaard kan worden.

Zij bieden u daarom een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan, hierin bekijken zij zorgvuldig uw bestaande pakket. Na deze inventarisatie weet u precies hoe u er voor staat. Of er overlap of misschien een tekortkoming in u verzekeringspakket zit, tevens weet u direct wat u jaarlijks gaat besparen. Dat zij hierbij voor u geen concessies doen aan de dekkingsvoorwaarden moge duidelijk zijn.

Indien u gebruik wilt maken van het aanbod nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Eelco Schrijver (MKB assurantie adviseur) of Bianca Kers-Napjus (binnendienst)

Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer van Baar Advies: 035-5779661.
Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Baar Advies