Jef Uittenbogaard

Over Jef Uittenbogaard

Als eigenaar van administratiekantoor Uittenbogaard zal ik iets over mijzelf schrijven.

Mijn naam is Jef Uittenbogaard (1956) en ben op mijn 16e jaar gaan werken als jongste bediende op de administratie van een bedrijf wat aan ontwikkelingwerk deed. Na 19 jaar werd ik benaderd door een installatiebedrijf om daar de boekhouding te automatiseren en gezond te maken. Daar ben ik 3 jaar werkzaam geweest en toen was de tijd rijp om in 1994 voor mijzelf te beginnen. Nadat ik een paar jaar in het oude politiebureau van Soest had gezeten ben ik verhuisd met ons kantoor naar Baarn. Eerst in de Laanstraat en sinds 1 april 2011 in de Brinkstraat 43 te Baarn.

Wat mogelijk opvalt is dat ik geen 2- of 3 delig pak draag. Ik voel mij prettiger in een jeans en shirt.
Veel klanten waarderen dit en is bij het eerste kennismakingsgesprek de drempelvrees direct verdwenen. Ook probeer ik boekhoudkundige vragen zo simpel mogelijk uit te leggen naar mijn klanten toe. Mocht het blijken dat de uitleg toch te ingewikkeld blijkt zullen we het anders uitleggen net zolang tot het u geheel duidelijk is.
Het meedenken met de klant is voor ons een must!

Mocht u geïnteresseerd zijn voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem dan contact op met ons kantoor en vraag aub niet naar mijnheer Uittenbogaard maar naar Jef.

 

Belina Hartog

Over Belina Hartog

Hallo, mag ik mij even voorstellen?

Mij naam is Belina Hartog - de Graaf, woon in Eemdijk en werk sinds 2010 bij Jef.

Ik heb veel ervaring in het opzetten en verwerken van administraties en het verzorgen van jaarrekeningen en de daaruit voortvloeiende aangiften inkomstenbelasting.

Ook ben ik door mijn opleidingen en interesses goed op de hoogte van de fiscale aspecten van bepaalde handelingen van ondernemers.

Naast mijn werk heb ik ook nog een aantal hobby's, waaronder het zelf spelen van tennis, kijken naar voetbal en het begeleiden van het G-team (gehandicapten) bij IJsselmeervogels.